Dragi prieteni,

În urma consultărilor dintre juriul de profesionişti (colaboratorii noştri de la “Camera Obscură”) şi echipa de proiect “Networking Europe” (reprezentanţii AIE-Quiz şi cei ai organizaţiilor din Turcia, Spania şi Italia), s-a decis câştigătorul concursului foto “Unitate în Diversitate”.
Îl anunţăm cu puţină întârziere, ce-i drept, şi ne cerem scuze pentru acest lucru!

Aşadar, câştigătorul concursului “Unitate în Diversitate” este... (sunet de trâmbiţe)... Melinda Nagy ! Felicitări Melindei pentru pozele trimise!

S-a avut în vedere: expresivitatea scenei, calitatea fotografiilor şi încadrarea acestora în tematica propusă. Din toate aceste puncte de vedere, am considerat că Melinda merită premiul concursului nostru. O rugăm să ia legătura cu noi, pentru a-i putea înmâna premiul. Întrucât nu ştim în ce oraş locuieşte, nu suntem siguri că îi vom putea înmâna personal premiul şi diploma, deşi ne-am dori mult să o cunoaştem şi s-o felicităm "face-to-face".

Vă reamintim că puteţi descarca directorul cu pozele înscrise în concurs accesând linkul: http://s4.transfer.ro/storage/Poze_concurs_UNITATE_IN_DIVERSITATE-c3b5f.zip

Pe durata activităţilor din cadrul proiectului “Networking Europe”, desfăşurate în perioada 5-7 mai în Izmit (Turcia), o mare parte din pozele înscrise în concurs a fost prezentată în cadrul unei expoziţii foto. Aşa că le mulţumim tuturor participanţilor pentru contribuţia adusă la succesul acestei activităţi! În curând vom posta pe blog şi câteva poze din timpul activităţilor desfăşurate de noi în Turcia.

Vă mulţumim tuturor încă o dată pentru interesul manifestat faţă de iniţiativele noastre şi vă aşteptăm în continuare pe blogul organizaţiei şi pe grupul nostru Facebook.

Încheiem prin a vă prezenta fotografiile realizate de câştigătoare:


0 comentarii

Trimiteți un comentariu