A.C.E. Craiova şi UBISOFT lansează
ŞCOALA DE VARĂ

"Tinerii dornici de cunoaştere trebuie susţinuţi în permanenţă, chiar şi în perioadă de criză, pentru că ei sunt viitorul societăţii", a declarat coordonatorul proiectului, Răzvan Tănasie. Pornind de la această premiză, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova şi Ubisoft organizează în această vară prima ediţie a Şcolii de Vară, care se va desfăşura pe perioada 1 iulie - 1 octombrie 2009.

Domeniile de interes pentru această ediţie a şcolii de vară se axează pe două direcţii de bază: programare şi modelare. Acestea sunt structurate astfel:
  • AI Entity Development,
  • Animation Composition and Rendering,
  • Game Development,
  • Virtual Reality Applications.
Cursurile se vor desfăşura în perioada iulie-octombrie 2009, fiecare cursant urmând să facă parte dintr-un proiect pe domeniul de interes ales. Participanţii beneficiază pe parcursul a celor trei luni, atât de dotările performante puse la dispoziţie de Facultate (calculatoare, tablete grafice, ochelari 3D, casca VR, mănuşi, trackere, dispozitive HAPTICE), cât şi de cunoştinţele temeinice ale îndrumătorilor.

Perioada de înscriere la şcoala de vară este 1 mai – 20 iunie 2009. Orice persoană interesată poate sa trimită CV-ul la adresa de contact summer_school@software.ucv.ro.

Selecţia participanţilor la cursuri se va realiza în urma unui interviu în perioada 21 iunie – 1 iulie 2009 pe baza CV-ului şi, eventual, al unui portofoliu.

Grăbiţi-vă, au mai rămas doar câteva zile!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu