Fundatia Raţiu România are plăcerea să vă invite să aplicaţi la cea de-a doua etapă a proiectului Antitrafic online, concurs de scriere de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane.

În perioada 9 - 16 iulie 2009 se desfăşoară la Turda (Cluj-Napoca) tabăra de scriere de scenarii dramatice Antitrafic.
Tabăra are rolul de a oferi training în domeniul scrierii de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane unui numar de 12 participanţi. La sfârşitul taberei, participanţii vor fi scris un scenariu propriu. Trainingul este ţinut de un profesor de specialitate. Sunt puse la dispoziţie materiale pe tema traficului de persoane.

Condiţii de participare:
  • vârsta între 16-18 ani
  • în cazul acceptării candidaturii, participanţii sub 18 ani trebuie să trimită şi o scrisoare de accept din partea părinţilor / tutorilor
  • scrisoare de intenţie de participare până pe 2 iulie 2009 pe adresa info[at]fundatiaratiuromania.eu.
Scrisoarea trebuie să aibă între 1000 şi 2000 de caractere (între o jumătate de pagină şi o pagină word, font Times New Roman de 12, la un rând).

Fundatia Raţiu România asigură:
  • cazare,
  • masă,
  • decont transport dus-întors (bilete tren clasa a II-a, bilete autobuz, bonuri benzină).
Ziua de sosire este 9 iulie 2009.
Ziua de plecare este 16 iulie 2009.

Proiectul Anti-trafic online a demarat în luna aprilie a acestui an cu deschiderea de aplicaţii de scenarii dramatice pentru liceeni pe tema traficului de persoane. Proiectul este deschis la nivel naţional, iar în reşedinţele de judeţ cu risc ridicat de incidenţă, Damboviţa, Prahova, Argeş, Călăraşi, Brăila, Constanţa, Tulcea, Bucureşti, s-au desfăşurat şi ateliere de teatru.

Parteneri: Ambasada Olandei prin programul MATRA-KAP, AdPare, Centrul Raţiu pentru Democratie, Roll Film media, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, Teatrul Maria Filotti din Brăila.
Pentru detalii suplimentare:

0 comentarii

Trimiteți un comentariu