Cine?
"Soroptimists go for Water", mandatul pentru 2007-2011 al SI/E (Federaţia Europeană a Soroptimist International), încurajează managementul mai bun al resurselor de apă la nivel global. Toate cluburile din Europa şi Africa au fost îndemnate, în cadrul unui concurs, să iniţieze diferite proiecte în acest domeniu. Perioada de înscriere s-a încheiat şi dintre cele 225 de proiecte trimite, opt au fost nominalizate pentru cele două premii "Water Best Practice Awards 2009".

Ce?
Unul dintre proiectele nominalizate este cel al grupului Spittal Millstättersee din Olanda. Acesta, în colaborare cu grupuri din România, a propus un proiect pentru construirea unor fântâni la Ariceşti (în apropiere de Bucureşti), unde se află o instituţie pentru primirea copiilor străzii.
Mai multe detalii găsiţi la în descrierea proiectului 3.108 SI club Spittal Millstättersee, Oostenrijk: A well for Street Children in Romania.

Ce poţi face TU?
Unul din premii va fi acordat în funcţie de popularitatea în rândului publicului (The Public’s Project Award). Ajută la construirea fântânilor în Ariceşti, votând proiectul olandez Spittal / Milstaettersee!
Completarea formularului de vot îţi ia maxim un minut.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Congresului SI/E din Amsterdam (Olanda), pe data de 12 iulie 2009.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu