A.I.E. Quiz susţine "Craiova curată", campania iniţiată de Primăria municipiului Craiova şi mediatizată de Gazeta de Sud.

Cea de-a doua etapa a campaniei "Craiova curată" este în plină desfăşurare. Campania vizează curăţenia în cimitirele parohiale din oraş şi se derulează în perioada 13 iulie - 23 iulie 2009.

Timp de trei zile, 30 de muncitori de la Serviciul Public de Salubritate Craiova, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public, Compania de Apă "Oltenia" şi beneficiari ai Legii 416 au făcut curat în Cimitirul Bobonete.

Cetăţenii care au în grijă morminte în acest cimitir au răspuns apelului făcut de primarul Craiovei Antonie Solomon şi s-au alăturat campaniei.
"Din cimitirul Bobonete de pe strada Brestei a fost scos cca 30 mc de gunoi. Luni dimineaţa locuitorii din zonă făcuseră deja curăţenie la morminte, aşa că oamenilor noştri le-a fost mai uşor să-şi facă treabă. A fost cosită iarbă dintre morminte, au fost strânse gunoaiele, iar lucrători de la Compania de Apă Oltenia s-au ocupat de canalul care trece prin cimitir" a declarat Sorin Ciobanu - directorul Serviciului Public de Salubritate Craiova.
Începând de astăzi, 15 iulie 2009, a demarat acţiunea de curăţenie şi în Cimitirul Evreiesc situat pe strada Bucovăţ. Fiindcă în Craiova comunitatea evereiască este destul de redusă, o porţiune însemnată din acest cimitir este neîntreţinută.

Toată această etapă din campania "Craiova Curată" va fi suportată financiar de către SPS, RAADPFL şi Compania de Apă "Oltenia".

În atenţia municipalităţii stau alte trei cimitire parohiale ce urmează să fie curăţate în cadrul aceleiaşi campanii în perioada următoare: Cimitirul din cartierul Bariera Vâlcii de pe strada Viilor, Cimitirul de la Hanul Doctorului şi Cimitirul de pe strada Bucura.

Sursa: aici.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu