După cum bine ştiţi, Târgul ONGT LINK s-a terminat. Dorim să mulţumim pe această cale tuturor organizaţiilor participante la eveniment şi celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârşit proiectul. Ne dorim ca pe viitor să implementăm proiecte comune şi, împreună, să colaborăm cât mai eficient pentru comunitatea locală. Un prim pas a fost deja făcut prin acest eveniment.

Dorim să mulţumim tuturor celor care au participat la prezentarea ONG-urilor de la Casa de Cultură Traian Demetrescu, în ciuda timpului limitat, dar şi a emoţiilor pe care şi le-au depăşit în cele din urmă. Astfel am avut cu toţii ocazia să ne cunoaştem mai bine şi să învăţăm ceva din activitatea fiecărui ONG.

Venit din Bucureşti special pentru acest eveniment, Mihail Muşat a delectat toţi participanţii de la prezentarea ONG-urilor cu un training deosebit de interesant, atât despre motivaţia personală, cât şi despre motivarea celor care activeaza în ONG-uri. Multumiri din partea noastră şi îl aşteptăm cât de curând să revină în Craiova.

Întreg evenimentul nu ar fi fost posibil fără:
Proiectul a beneficiat de o mediatizare intensă în:

Vă mulţumim pentru întregul ajutor acordat şi vă invităm să priviţi şi fotografiile de la târg şi de la training.










7 comentarii

Anonim spunea... @ 24 octombrie 2009 la 10:57

am trecut pe acolo. super ideea sper sa mai faceti. bafta!

Voluntar A.I.E. Quiz spunea... @ 24 octombrie 2009 la 11:23

Ne bucuram ca ti-a placut. Iti recomandam sa continui sa citesti blogul pentru a afla cand mai organizam vreun eveniment.

Mihail Musat spunea... @ 28 octombrie 2009 la 09:42

Aici unul dintre articolele de follow-up :) Astept si contactele celor care au fost la training ;)

http://www.musat.com.ro/2009/10/27/cum-este-mai-bine-sa-motivezi-o-persoana-dintr-un-ong/

Doni spunea... @ 28 octombrie 2009 la 12:49

frumos da nu prea se mai gaseste timp liber si pt voluntariat.io m-as baga intr-o organizatie da nu prea mi se pare rentabil. app dragutza foc coordonatoarea.hai la mai multe proiecte

Diana spunea... @ 29 octombrie 2009 la 14:15

Super tare....chiar ma interesa cu se ocupa ongurile...felicitari pentru organizare...a iesit foarte bine....sper sa mai faceti astfel de targuri.

Anonim spunea... @ 30 octombrie 2009 la 00:26

foarte interesant targul! cu ocazia asta am mai aflat si eu cate ceva despre ONG'uri. keep up the good work!

Voluntar A.I.E. Quiz spunea... @ 30 octombrie 2009 la 15:47

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi pentru feed-back. Vă încurajăm să veniţi în continuare cu comentarii şi sugestii. Şi... continuaţi să citiţi blogul, pentru a afla când va avea loc următoarea ediţie Respiră liber!

Trimiteți un comentariu