Pe 12 iulie 2010 încep cursurile estivale de limba engleză oferite de British Romanian Educational Exchange (BREDEX). Acestea sunt cursuri de conversaţie care se adresează în special tinerilor cu un nivel minim-mediu de limba engleză, dar datorită atmosferei distractive care se creează, adesea se alătură şi tineri cu nivel avansat.
BREDEX este o organizaţie de voluntari care trimite studenţi ai universităţilor din Marea Britanie în diferite oraşe din România pentru a preda limba engleză.

Programul se derulează în timpul vacanţei de vară şi durează între 5 şi 7 săptămâni, cu o săptămână de pauză la mijloc. Studenţii provin de la universităţi din oraşe precum Durham, Londra (King's College), Cambridge şi Oxford. Ei sunt trimişi în grupuri de 2-6 persoane în următoarele oraşe: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Bozovici.

În fiecare oraş, studenţii britanici predau limba engleză câte 3 ore pe zi, atât copiilor şi tinerilor, cât şi adulţilor. Varietatea şi flexibilitatea cursurilor sunt lăsate la latitudinea celor care le predau, studenţii cărora le este încredinţat în întregime cotrolul creativ trecând înainte printr-un proces riguros de selecţie. În mod normal, cursanţii sunt împărţiţi pe grupe în funcţie de vârstă şi cunoştinţe de limba engleză.

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/British_Romanian_Educational_Exchange
Aşadar, dacă ai ales să îţi petreci vacanţa de vară în Craiova, poţi participa la cursurile de engleză BREDEX ce vor avea loc în Universitatea din Craiova. Eşti aşteptat în perioada 12 iulie - 27 august 2010, de luni până vineri, între orele 10:00-13:00 (cu o săptămână liberă la mijloc).

Dacă ai mai fost în anii trecuţi la aceste cursuri, te invităm să laşi un comentariu prin care să ne spui cum ţi s-a părut!

PS: Vrei să ştii cine mai vine? Află de pe facebook.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu