Asociatia pentru Integrare Europeana ,,QUIZ" este in doliu dupa moartea fulgeratoare a lui Dragos Veleanu (Telex, dupa cum il stiu prietenii). Telex a fost unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti romani, unul dintre cei care au facut mandra tara din care fac parte. In 2011, visa sa ajunga pe varful Muntelui Everest. Acum, a ajuns la cea mai mare inaltime pe care Dumnezeu i-a putut-o oferi. A murit pe munte din pasiune pentru munte. Pentru noi, a fost un prieten drag si un sprijin la nevoie! Dumnezeu sa te odihneasca,Dragos! Stim ca de acolo, de la inaltime, veghezi asupra celor dragi! Condoleante familiei si putere pentru a face fata acestei imense pierderi!

Ramane in urma lui Clubul Sportiv AKADEMOS Alpinism Acrobatic, un loc in care se va regasi mereu sufletul lui Dragos.


Written by Lidia on behalf of AIE QUIZ.

1 comentarii

radiowhisper.com spunea... @ 21 ianuarie 2011, 18:41

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu