Ne-am alăturat şi noi acestei iniţiative, aşa că pe data de 20 mai 2009 vă veţi putea întâlni prin centrul Craiovei cu voluntari A.I.E. Quiz şi nu numai, pentru a primi una (sau mai multe) îmbrăţişări gratuite!

Când? Miercuri, 20 mai 2009, orele 13:00
Unde? Craiova, Piaţa Prefecturii
Ce? Cât mai multe îmbrăţişări gratuite. Nu uitaţi să vă luaţi pancartele cu voi!

Coordonator local: Sorin Stoian, telefon: 0767-17.16.68, e-mail: stoian_sorin2006@yahoo.com

Ideea de a face Îmbrăţişări Gratuite şi în România şi chiar la nivel naţional a pornit de la o simplă observaţie: lumea din ziua de azi are nevoie de afecţiune mai mult ca niciodată şi mai puţin timp decât oricând până acum pentru aşa ceva.
Dacă acum ceva vreme familia avea un loc bine rezervat în viaţa fiecăruia dintre noi, în ziua de azi ne rămâne din ce în ce mai puţin timp pentru aceste momente de afecţiune şi iubire. Deci, un gest surprinzător care să ne transmită afecţiune chiar şi din partea unui străin ne poate aduce un zâmbet în viaţa noastră :)
Exista cercetări științifice care spun că o îmbrățișare face chiar bine și pentru inimă. Un motiv în plus ca să ne bucurăm de această campanie.
Lume Bună își propune să realizeze proiectul Îmbrăţişări Gratuite în data de 20 mai 2009 alături de alte ONG-uri, grupuri de inițiativă și voluntari în peste 100 de orașe din România… mai exact 111 orașe :)
De ce 111 orașe? Simplu:
“David întreabă: Mihail, facem următoarea ediție în 111 orașe?
Mihail răspunde: Sigur David!”
Aşadar, te invităm cu mic cu mare prin centrul acestor oraşe pentru a primi Îmbrăţişări Gratuite de la unul dintre voluntarii care vor fi acolo.
Voluntarii care vor oferi îmbrăţişări gratuite vor avea o pancartă pe care va scrie Îmbrăţişări Gratuite (Free Hugs).
Mai mult de atât, ORICINE poate fi un “cel care oferă îmbrăţişări gratuite” alături de noi! Dacă eşti interesat(ă), înscrie-te şi tu aici: freehugs.lumebuna.ro/inscriere.

Sursa: freehugs.lumebuna.ro

Pentru a vedea toate posturile legate de acest subiect, dă click aici.

1 comentarii

Rodica spunea... @ 3 iunie 2009 la 14:40

Saluut! Multumim ca ati sustinut campania Imbratisari Gratuite la voi pe blog! Va propunem, daca vreti, sa fiti alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Va vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a va pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
Daca va place proiectul si vreti sa faceti mai mult decat un banner, puteti scrie pe lumebuna.ro sau sa va implicati ca voluntari in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

O zi minunata!:)

Rodica (voluntar Lume Buna)

Trimiteți un comentariu