Când şi unde?

Vă aşteptăm pe 30 mai 2009, la baza sportivă AKADEMOS Alpinism Acrobatic. Aceasta se găseşte amplasată pe drumul european 70, lângă staţia de carburanţi Eurogenetic (la 850m distanţă de magazinul Metro din Craiova).
Puteţi ajunge cu mijloace de transport în comun până în parcarea magazinului Metro (autobuzul 9 de la staţia Teatru Naţional Craiova sau microbuzele Bacriz), urmând să parcurgeţi restul drumului pe jos, sau puteţi veni cu maşina personală până la baza sportivă.

Ce?
  • în timpul zilei (începând cu ora 10:00 dimineaţa) veţi putea încerca să escaladaţi structura artificială pe gratis, în cadrul unui concurs, astfel:
    10:00 - 13:00 calificările
    17:00 - 19:00 finalele şi desemnarea câştigătorului
    Cei care vor, pot să escaladeze structura fără sa participe efectiv la concurs.
  • pe seară (începând cu ora 19:00) se lasă cu petrecere BYOB în aer liber! (BYOB = acronim însemnând "bring your own beverage" - vino cu băutura ta): noi oferim muzica, voi cheful de dans!
Aşdar, vă aşteptăm să respiraţi liber! alături de noi. Rămâne doar să vă prezentaţi cu prietenii voştri şi, bineînţeles, cu băutura pe care aveţi de gând să o consumaţi.

Şi dacă încă nu v-am convins, poate vreţi să ştiţi ce premii v-am pregăti:
  • concursul de escaladă (atenţie, este nevoie să veniţi cu echipament de schimb; clubul dispune de vestiare): concurentul care scoate cel mai rapid timp va câştiga un curs de iniţiere în alpinism (în valoare de 320 lei);
  • tombolă pentru toţi participanţii: vor fi extrase numele a cinci câştigători, premiul constând în accesul gratuit la structura artificială de escaladă pentru o lună (în valoare de 80 lei).
La ce altceva să vă aşteptaţi?
  • !!! Răcoare !!! - Dacă staţi la petrecerea în aer liber, vă rugăm să veniţi îmbrăcaţi adecvat, nu vrem ca seara să vă fie frig.
  • !!! Scaune puţine !!! - nu încurajăm statul pe scaune, ci dansatul. Dacă totuşi simţiţi nevoia să luaţi o pauză, vă aşteaptă un număr limitat de scaune şi şezlonguri şi multă iarbă verde.
  • Veţi putea afla ce concentraţie de monoxid de carbon aveţi în plămâni (indicator al adicţiei la nicotină), datorită colaborării cu Societatea Studenţilor Medicinişti din Craiova.
  • Informaţii despre efectele fumatului activ şi pasiv, oricui este interesat să afle mai multe despre acest subiect.
  • Pedeapsa pentru cei care vor să aprindă vreo ţigară pe durata evenimentului: îi stingem cu multă, multă apă.
  • O vitrină frigorifică la dispoziţie pentru a vă păstra băuturile reci.
  • Ronţăială oferită prin amabilitatea celor de la PanGroup.
  • Pentru cei mai veseli dintre voi: diferite joculeţe cu premii.
  • Pentru cei de acasă: veţi putea urmări petrecerea în timp real, accesând la orice moment adresa http://acrobatic.ro/cam.html.
De ce pe 30 mai?

Pentru că avem de gând să sărbătorim Ziua Mondială fără Tutun. Aceasta are loc în fiecare an, din 1987 încoace, pe 31 mai. Ne vom face antrenamentul pentru acest lucru toată ziua, iar la ora 00:00 celebrăm! Cum? Aflaţi atunci.
Tema din acest an este: "Semnal de alarmă cu privire la pericolul tabagismului pentru sănătate" ("Tobacco Health Warnings"). Tabagismul este prima cauză evitabilă de mortalitate din lume. El face peste cinci milioane de victime în fiecare an, mai multe decât fac HIV/SIDA, malaria şi tuberculoza la un loc. Este singurul produs licit de consum care ucide atunci când este folosit exact aşa cum prevede fabricantul. Aproape jumătate dintre fumători mor din cauza unei afecţiuni legate de tutun. În al doilea rând, tabagismul pasiv afectează orice persoană expusă.

Pentru detalii şi pentru a vă înscrie
, aveţi următoarele persoane de contact:
  • Diana Grigorie (coordonator proiect): daiana_178[at]yahoo[dot]com
  • Sorin Stoian (coordonator ediţie): tel. 0767-171.668
Puteţi participa şi fără a vă anunţa în prealabil, însă înscrierea ne ajută pe noi la o mai bună organizare. Şi... cine ştie? Poate primii înscrişi au parte de nişte surprize speciale.

În final, dar nu în ultimul rând, le mulţumim colaboratorilor noştri:
... şi partenerilor media:

1 comentarii

Vilhelm man spunea... @ 24 mai 2009 la 17:25

O duminica frumoasa iti doresc!

Trimiteți un comentariu