Dacă nu aţi aflat încă, vă anunţăm că a început înscrierea pentru taberele studenţeşti de odihnă pentru vara 2009. Acestea sunt acordate de Ministerului Tineretului şi Sportului.

Pentru a putea primi un bilet într-o astfel de tabără, trebuie să fiţi studenţi integralişti ai unei facultăţi de stat, cursuri de zi.

TEORETIC secretariatele vor primi cererile pentru acordarea unui bilet în perioada 8 iunie-15 iunie 2009. PRACTIC perioada este mai lungă.

Alte detalii (extrase din metodologie):
  • Facultăţile au obligaţia de a fi afişat metodologia completă la loc vizibil, cel târziu la data de 8 iunie.
  • Facultăţile vor afişa pâna pe 18 iunie, maxim ora 10.00 la loc vizibil, numărul de locuri alocate pentru facultatea respectivă precum şi locul de unde vor putea ridica studenţii beneficiari biletul de tabără.
  • În data de 18 iunie comisia întrunită la nivel de facultate (formată minim din 2 reprezentanţi ai studenţilor şi un prodecan sau decan) va distribui locurile în taberele studenţeşti şi va afişa rezultatele la loc vizibil în data de 18 iunie, cel târziu la ora 17.00.
  • În data de 19 iunie, între orele 8.00 – 10.00, secretariatele facultăţilor vor primi contestaţiile.
  • În data de 19 iunie, după ora 10, comisia de rezolvare a contestaţiilor se va întruni şi va afişa rezultatele cel târziu la ora 12.30 şi va transmite către universitate lista finală cu studenţii, cel târziu la data de 19 iunie ora 14.00.
  • Beneficiarii de locuri în tabere îşi vor ridica biletele de la serviciul social al instituţiei de învăţământ superior sau altă locaţie stabilită de universitate începând cu 22 iunie, ora 11.00 şi până la data de 23 iunie, ora 12.00.
  • Rezervele se vor distribui în data de 23 iunie, între orele 13.00 şi 16.00.
Pentru ridicarea biletelor de tabără este necesar ca studenţii beneficiari ai acestor bilete să se prezinte cu: carnetul de student vizat la zi şi B.I./C.I./paşaport.

Studenţii care au primit biletele trebuie să ştie şi următoarele informaţii:
  • studenţii vor fi primiţi în tabără în max. 24 de ore de la începerea seriei de tabără;
  • neprezentarea în tabără în termenul stabilit atrage anularea biletului şi implicit pierderea de către titularul biletului a dreptului de a participa în tabără, de a mai beneficia de un alt bilet de tabără pe perioada de studiu, precum şi achitarea contravalorii biletului neutilizat;
  • studenţii vor fi primiţi în tabără numai dacă au asupra lor B.I./C.I./paşaport, carnetul de student/legitimaţia de transport vizate pe anul în curs şi biletul de tabără eliberat de instituţia de învăţământ superior completat cu datele personale;
  • biletul de tabără este netransmisibil;
  • biletul de tabără completat cu alt nume decât al posesorului este valabil numai cu foaie de însoţire semnată de rector;
  • biletele cu ştersături sau completări nu sunt valabile;
  • studenţii care sunt în imposibilitatea de a participa în tabără vor transmite biletul de tabără, prin poştă, la sediul MTS, Direcţia Generală Programe Pentru Studenţi. Este ilegală „cedarea” biletului unei terţe persoane (coleg, prieten rudă, etc.).
Detalii complete găsiţi aici.

Grăbiţi-vă cu înscrierile!

PS: Am avut pe blogul nostru un sondaj, care s-a încheiat la data de 24 iunie 2009, cu întrebarea "În facultatea ta există informaţii despre taberele de odihnă studenţeşti?". Răspunsurile au fost următoarele:
  • 14 răspunsuri: Da, afişe +/- la secretariat
  • 14 răspunsuri: Doar neoficial, la secretariat
  • 13 răspunsuri: Nu

238 comentarii

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 238 din 238   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea... @ 10 august 2009 la 15:20

ROBINSON ... eu acuma am venit acasa din predeal, robinson ... colega mea a fost cu insotitor si a trebuit sa plateasca 20 ron / noapte. Conditiile in camere sunt super faine, baie proprie, frigider, tv plazma, dvd player, si curatenie, terasa si curte frumoasa. Din alt punct de vedere mancarea e foarte scumpa, asa ca daca mergi cu insotitor se termina foarte repede, dare poti sa aduci de acasa, sau in alte restaurante este mancare si la preturi mai acceptabile. Distractie placuta! :) imola

Anonim spunea... @ 11 august 2009 la 11:57

eu tocmai m-am intors de la Zarnesti-Gura Raului..conditiile acolo cam lasa de dorit..este o cabana cu 2 etaje..la parter-sala de mese(cam 15 mese)..et 1&2-pt cazare..baia este pe palier..una pt M una pt F..in fiecare "mareata baie" gasiti o cabina de dush si o buda propriu zis..ambele cu geamuri undeva in partea de sus sa te poata vedea tot poporul:d..camerele sunt de 2 3 sau 4 persoane..unele au paturi supraetajate si asa se face mai mult loc in camera..de precizat..nu exista dulapuri in camerele astea..doar niste noptiere ratacite..o sg priza in camera(pe care evident se bate toata lumea:)))...tv nu exista decat in sala de mese..daca vrei sa te duci cu insotitor el plateste 20ron/noapte..si nu prea ai cum sa nu-l declari

Anonim spunea... @ 12 august 2009 la 13:17

Salut!am bilet la Izvorul Rece in perioada 18-25aug si as dori sa fac schimb cu cineva care are la Hotel Mara!id-ul este bryana_lov@yahoo.com

anonimus spunea... @ 12 august 2009 la 18:31

la hotel Mara din Sinaia nu am avut absolut nici o problema cu insotitorii, puteam sa aduc cate persoane vroiam sa stea in camera, fara sa treaca pe la receptie ;) desi mancarea e pentru o singur persoana.

Cel mai tare noroc am avut cu hotelul
asta, niste conditii cum nici nu visam, nici meritam :))

Anonim spunea... @ 15 august 2009 la 00:58

am bilet de pe 18.08 pana pe 25.08 la hotel bucegi,paraul rece,ast info despre insotitor,mancare , bonuri valorice.sunt conditii bune acolo? personalul?
se poate cu insotitot?
si cu ce se ajunge din predeal si cat costa microbuzul?mersi frumos

Rita spunea... @ 15 august 2009 la 11:32

La Paraul Rece taxa de insotitor e 100RON pt toata durata taberei.

Anonim spunea... @ 17 august 2009 la 00:17

helou...eu sunt din cluj si am la vadu cerbului in perioada 18-25 august...cine mai vine? sa lase id.

Anonim spunea... @ 17 august 2009 la 00:18

helou..cine mai merge la vadu cerbului,sinaia in perioada 18-15 aug? sa lase id...eu sunt din cluj

tabara belvedere costinesti spunea... @ 18 august 2009 la 00:07

pt vila belvedere costinesti
cine ajunge primu sta in fata.atentie se va merge la hotel regal pt a ve trece pe liste.cine e in fata are sanse la o camera cu dus in camera restu dus la comun.insotitorul plateste 30 pt conditii de o stea si 35 pt conditii de 2 stele.mancarea e dezastruoasa.exista un anumit program in care puteti manca aceasi mancare in fiecare zi si foarte scumpa.adik o portie de ceafa de porc costa 12 lei iar in toata statiunea e 4 sau 5 lei.preturile sunt dublate sau triplate.nu merge sa faceti smecherii sa veniti cu insotitori fara sa platiti.”mamaie” adik doamna de la receptie e cu ochii pe voi.e femeie de trb insa dak mergi la ea si ii explici k nai bani dkt de 5 seri dar eai vrea sa stai 6 te intelege.doamna e f corecta si mi se pare normal k celor care vin in tabara sa devsteze sa li sa para nsuh cum.deci pe scurt cazare e ok mancarea e .......................
cine mai doreste informatii va astept cu intrb

Anonim spunea... @ 19 august 2009 la 14:13

am fost la vila belvedere costinesti in perioada 11-18 august si tin sa va spun ca a fost foarte frumos... am stat in vila cu 2 corpuri (a si b ) ... eu am stat in b unde aveam mai putine facilitati ca in a , adik 2 paturi,dulap,balcon mare unde puteai sa ajungi si in camerele celelalte si cam atat...dar nu asta conta ci faptul ca e curat,mancarea e buna dar cam scumpa :)) primesti un card in valoare de 280 ron pt toata saptamana...sfatuiesc ca mancarea de dimineata sa nu o mancati de la cantina ca nu prea ai ce,dai banii aiurea :) ... e o femeie la intrare zis si MAMAIE :)) care supravegheaza cam tot,stie si la ce camera esti fara sa-i spui , dar e f ok cu cei cazati...nu ne-a deranjat cu nimic..e severa cu cei straini care vin la vila,adik nu au voie sa intre,ci sa se intalneasca intr-un loc in afara vile zis si FOISOR :) am avut baie la comun,dar nu m-a deranjat deloc...poate putin wc care se cam vedea prin plasticul ala,cam tot ce faceati pe buda :)) in concluzi dak ai chef de o vacanta tare,nu-i deloc rau cu bilet de tabara la costinesti belvedere :)

Anonim spunea... @ 20 august 2009 la 00:22

merge kreva pe 25 la sinaia la regina?

Anonim spunea... @ 21 august 2009 la 14:44

eu in 3 zile plec la zarnesti..si numai cuvinte de "lauda" am citit :))
poate sa ma incurajeze si pe mine cineva?
am o intrebare: sa zicem k declar insotitorul...mi se da o camera cu 2 locuri pt mine si el,nu?sau ma pot baga intr-o camera de 4 cu in 2? :-ss

pt zarnesti spunea... @ 22 august 2009 la 01:10

pt zarnesti!!!dak suni inainte si vb frumos cu cei de pe acolo e posibil sa ti se dea daca soliciti dak nu te baga la gramada.si dak mai raman desigur camere pt k nu sunt f multe asa eu am fost acum 2 ani am sunat am vb iam cam stresat cei drept cu telefonul dar au fost amabili si miam pastrat o camere cu un singur pat matrimonial pt mine si prietena mea.camera nu era f mare 2/3 m si nu avea dkt patul si o noptiera asa k dak aveti multe bagaje ar trb sa mai renuntati la ele.conditiile nu sunt de hotel sa nu te astepti la ceva minunat e o cabana la poalele muntilor.in rest ce sa mai zik distractie placuta si profitati din plin de vacanta.eu am terminat am avut tabara in fiecare an si regret k sa terminat.

Anonim spunea... @ 22 august 2009 la 15:28

cine merge la mare in seria 25.08?

Anonim spunea... @ 22 august 2009 la 22:03

eu am la sinaia la hotel mara de pe 25 aug si plec din iasi, cine mai are in aceeasi perioada poate sa lase un rasp

Anonim spunea... @ 23 august 2009 la 09:36

am si eu tot in aceeasi perioada , dar plec din bot osani:D

Anonim spunea... @ 23 august 2009 la 09:37

lasati un id cei care au in perioada 25.08-01.09 poate luam legatura

Anonim spunea... @ 23 august 2009 la 23:31

URGENT!!!! vreau sa va intreb cv: cei ce sunt declarati ca insotitori primesc si ei bonuri valorice pt mancare?

Anonim spunea... @ 31 august 2009 la 21:45

am fost la predeal in seria 6, cazarea a fost jalnica si mancarea super scumpa. doar colegii de tabara au fost ok. nu stiu cum de nu s a sesizat nimeni pana acum.

Anonim spunea... @ 17 decembrie 2009 la 10:44

Eu am obtinut bilet de tabara in a 2-a serie Voineasa iarna 2009, iar prietena mea in prima serie. Ambele sunt la Vidruta. Stiti cumva daca ne poate primi pe amandoi in aceeasi serie? Bonurile de masa sunt valabile doar acolo? Sau daca raman pot fi folosite si in alta parte?

Anonim spunea... @ 17 decembrie 2009 la 12:33

merge cineva in tabara la voineasa 28.12-04.01?
stiti cumva cam ce conditii sunt la hotel vidruta?

Anonim spunea... @ 17 decembrie 2009 la 13:33

cine are bilet de tabara la voineasa,hotel vidruta in perioada 28-4.01. lasati un id sa luam legatura..pls

Anonim spunea... @ 18 decembrie 2009 la 12:31

Am primit tabara din 28.12 pana in 04.01.Nu stie nimeni cat costa ca iti iei insotior la Hotel Padis din statiunea felix? Sau mai ales daca se poate

Cristina spunea... @ 18 decembrie 2009 la 12:44

Despre Hotel Dacia - Baile Herculane stiti ceva?

Anonim spunea... @ 26 mai 2010 la 23:20

Buna. Se stie ceva de taberele de anul asta? Ce hoteluri si mai ales daca ne mai finanteaza cineva??? Multumesc mult!

Anonim spunea... @ 30 mai 2010 la 19:05

stie cineva daca selectarea elevilor pentru taberele din vara se face in functie de media de pe semestrul trecut(rspectiv semestrul 1) sau in functie de media anului trecut(anul 2009-2010)?anul trecut cum a fost?

Voluntar Quiz spunea... @ 30 mai 2010 la 19:20

Inca nu stim nimic despre taberele de anul aceta.

Anul trecut s-a tinut cont de media de pe semestrul 1.

Anonim spunea... @ 5 iunie 2010 la 18:29

se mai aude ceva cu taberele de anul acesta?am tot cautat pe net si nimic :(

Anonim spunea... @ 12 iunie 2010 la 15:18

se pare ca se dau... ministerul face achizitii si au afisat si o lista cu agentii economici ofertati...ce mi se pare mai ciudat e ca anul asta sunt tabere la mare si in alte statiuni decat costinesti...de obicei erau numai in costinesti...nasol, totusi

Voluntar Quiz spunea... @ 12 iunie 2010 la 16:18

Pentru 2010, continuam discutia [AICI].

Anonim spunea... @ 11 august 2010 la 09:39

va rog frumos, imi poate raspunde cineva daca la hotel mara se poate cu insotitor?, eu am sunbat si la tel mi-a zis ca nu se poate...:(

Anonim spunea... @ 19 august 2010 la 01:12

anul acesta nu posteaza nimeni nimic?

Anonim spunea... @ 19 august 2010 la 19:53

Salut, am si eu o nelamurire. Am bilet pentru Costinesti in Complex Belvedere-Vila Iris. E acelasi lucru cu Vila Belvedere-Corpul B?

Anonim spunea... @ 27 august 2010 la 13:49

stie cineva daca merge cu insotitor la sinaia hotel mara?cine are bilet in per 1-8 sept 2010?va ast sa mai vb andrutzyk_zuz

Anonim spunea... @ 3 iulie 2011 la 11:49

Buna, stie cineva care e faza cu insotitorul la hotel mara , sinaia? Cat costa cazarea pentru insotitor sau cum se procedeaza daca intra blat? Va rog niste detalii daca se poate:) Mersi anticipat.

Anonim spunea... @ 21 iulie 2011 la 15:52

cine mai merge in costinesti la hotel cris 30 august 4 septembrie?

Anonim spunea... @ 21 iulie 2011 la 15:53

are cineva bilet la sinaia hotel regina perioada 5-10 septembrie?

Anonim spunea... @ 11 august 2012 la 11:50

Cine a fost la hotel regina anul acesta? cum sta treaba cu insotitorul?

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 238 din 238   Mai noi› Cele mai noi»

Trimiteți un comentariu