Înainte de toate o rugăm pe domnişoara care şi-a uitat cartea în barul One să ne contacteze, este la noi şi îşi aşteaptă proprietara de drept !

Aseară s-a încheiat prima etapă a proiectului "Respiră liber!". Vă readucem aminte că a fost vorba de o seară-concurs de comedie.

Le mulţumim celor care au îndrăznit să se înscrie la concurs şi îi felicităm pe cei care au reuşit să câştige: Lavinia Nica (premiul I) şi Marinela Mlagiu (premiul II).

Sperăm că v-a plăcut suficient de mult cât să mai reveniţi. Şi că ne iertaţi stângăciile, dat fiind că suntem începători la organizarea unui astfel de eveniment.

Vrem să vă vedem şi data viitoare, dacă sunteţi şi voi înteresaţi de acest lucru. Şi vă aştepăm cu sugestii, opinii şi orice altceva consideraţi că aveţi de spus.

Dacă vreţi pozele de la eveniment, vă rugăm să ne contactaţi !

Poate vreţi să vă înscrieţi pe grupul Respiră liber! de pe Facebook, creat special pentru proiect.

În final, vă aducem aminte de următorul nostru proiect: Îmbrăţişări gratuite (Free Hugs), care va avea loc pe 20 mai 2009.

PS: următoarea campanie Respiră liber! va fi anunţată aici, pe blog (deadline anunţ: 29 mai 2009) aşa că vă rugăm să rămâneţi în preajmă!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu