Ligia Studenţilor din Universitatea “Constantin Brâncuşi”, Târgu Jiu, vă invită la
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL STUDENŢESC
"Vară cu Aromă Studenţească"
- ediţia a VII-a -
Festivalul va avea loc între 1-8 august 2009 în Târgu-Jiu (şi de asemenea în alte locaţii din judeţul Gorj). Principalul obiectiv al acestei manifestări este întâlnirea studenţilor universităţii noastre cu studenţii altor centre universitare naţionale şi internaţionale. Pentru studenţii participanţi se vor desfăşura activităţi culturale, sportive şi sociale.

Limba oficială a festivalului va fi engleza. Din program nu vor lipsi dezbaterile pe diferite teme, cum ar fi: criza mondială, energia nucleară, tehnologia modernă, rolul presei în viaţa noastră. De asemenea, activităţile sociale vor atinge subiecte ca: educaţia interculturală, comunicarea şi cooperarea studenţilor din toate statele.

La toate acestea putem adăuga participarea tinerilor din celelalte centre universitare din România şi din alte ţări, stabilind astfel legături între studenţii din Târgu-Jiu şi studenţii din toată ţara şi din afara ţării.

Vom organiza seminarii care vor consta într-un program de pregătire în organizarea domeniului de manageriere a activităţilor de tineret şi a tehnicilor de comunicare.

În aceste seminarii vor fi prezentate unele materiale despre ONG-urile din Judeţul Gorj. Acţiunile informaţionale vor acoperi prezentări despre diferite căi de comunicare, de activităţi de tineret din organizaţia noastră, care sunt implementate în viaţa culturală şi socială la nivel local şi naţional.

Ca şi rezultate ale discuţiilor noastre cu tinerii, vom identifica problemele cu care aceştia se confruntă şi vom încerca să conturăm un proiect împreună cu participanţii noştri, care să corespundă nevoilor noastre.
Ziua sosirii: 31 iulie 2009. Ziua plecării: 8 august 2009.
Cazarea şi masa sunt asigurate. Nu se asigură transportul.

Condiţii pentru înscriere:
  • să fi student;
  • să fi membru al oricărui tip de ONG;
  • să răspunzi la invitaţie prin completarea şi trimiterea aplicaţiei până la data de 05 iulie 2009.
Pentru detalii, accesează www.lsucb.com/festival.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu